Ole 
Guitar
Mikkel
Bas og Sang

Hvem er vi?

 
Ole har spillet musik stort set hele livet. Han har spillet i forskellige band og har spillet alt fra jazz til pop og rock.
 
Mikkel har spillet cornet i march-orkester siden han var barn. Første gang han fik en el-bas i hænderne var da han gik på efterskole, men det var først i 2016 at han for alvor begyndte at udfolde sig på bassen og som Mikkel siger er der jo rigtig god mulighed for at udvikle sig, når man er blandt nogle erfarende Herrer.
 
Jens har været trommebasker i mange år. Han startede i en ung alder med en plastic spand. Som 12 årige blev spanden skiftet ud med en rigtig tromme. Han har spillet et par år i FDF tamburkorps og siden i Korsør jernbaneorkester. Omkring 15-16 årsaldereren blev tamburkorps og jernbaneorkester skiftede ud med Rock og Rul. Efter Rock og Rul har Jens spillet i en duo til alle mulige og "umulige" fest.
 
Henriette startede med at spille klaver og synge da hun var 16 år. Hun startede med korsang i forskellige kor. Som 27 årige skulle der prøves kræfter med at stå på scenen og i 5 år spillede hun med i to forskellige revyer. Da Henriette rundede de 30 år blev korsang og revy stille og roligt skiftet ud med sang og band.
Jens
Trommer og Sang
Henriette
Sang og Keyboard
DECADES - Musik fra da mor var dreng