Ole 
Guitar
Mikkel
Bas og Sang

Hvem er vi?

 
Ole har spillet musik stort set hele livet. Han har spillet i forskellige band og har spillet alt fra jazz til pop og rock.
 
Mikkel har spillet cornet i march-orkester siden han var barn. Første gang han fik en el-bas i hænderne var da han gik på efterskole, men det var først i 2016 at han for alvor begyndte at udfolde sig på bassen og som Mikkel siger er der jo rigtig god mulighed for at udvikle sig, når man er blandt nogle erfarende Herrer.
 
Benny Startede med pigtrådsmusik i "The Centaurs" fra 1965-1968 og efter en "kort" pause på 20 år fandt The Centaurs sammen igen. Efter et par år dannede han sammen med Ole "Sound Sixty" her udfoldede han sig i 5 år. Et nyt band blev stiftet "New Sound Sixty" her boksede han i tangenterne fra 1995-2000. I 2002 var med til danne "Lotte & the Old Train" efter 8 år i det gamle tog og et par års pause, blev det til en plads i OS4, her udfoldede Benny sig med sit fantastiske klaverspil i 3 år. Efter en lille pause på et par år, har vi nu glæde af Benny her i Decades. Benny har også gjort sig som solomusiker siden 2010.
 
Jens har været trommebasker i mange år. Han startede i en ung alder med en plastic spand. Som 12 årige blev spanden skiftet ud med en rigtig tromme. Han har spillet et par år i FDF tamburkorps og siden i Korsør jernbaneorkester. Omkring 15-16 årsaldereren blev tamburkorps og jernbaneorkester skiftede ud med Rock og Rul. Efter Rock og Rul har Jens spillet i en duo til alle mulige og "umulige" fest.
 
Henriette startede med at spille klaver og synge da hun var 16 år. Hun startede med korsang i forskellige kor. Som 27 årige skulle der prøves kræfter med at stå på scenen og i 5 år spillede hun med i to forskellige revyer. Da Henriette rundede de 30 år blev korsang og revy stille og roligt skiftet ud med sang og band.
 
Henriette
Sang, Keyboard og Percussion
 
 
Benny
 Keyboard, orgel og Sang
Jens
Trommer og Sang
DECADES - Musik fra da mor var dreng